Sat. Homorodu de Sus Nr.191 Tel.: +40 756 054 030 - 0361.421.925     ACCESUL PERSOANELOR IN COMPLEX SE FACE DOAR PE BAZA DE REZERVARE!

Restaurantul Popasul Codrenilor

Restaurantul Popasul Codrenilor dispune de 40 de locuri si va ofera o ambianta de exceptie intr-un decor deosebit si autentic cu bucate traditionale, servite in vase de lut personalizate.
Restaurantul este amenajat in stil rustic cu piese de mobilier specific zonei Codru, respectiv “lazi de zestre cu spatar”(ladoi) , credentul din lemn masiv personalizat cu motive specifice, fetele de masa sunt tesute si cusute cu dantela pe margini , decoratiuni create de un mester olar, respectand formele si motivele traditionale.
Va invitam sa gustati preparatele traditionale, gatite dupa randuiala din Codru precum: supele si zamurile, carnati si caltabosi, mamaliguta cu branza,clisa, ciolan la cuptor, sarmale, platouri traditionale, dar inainte de masa va cinstim cu o palinca traditionala de pruna, servita in cesti din lut, iar setea de dupa mancare se poate potoli cu vinuri servite din ulcele si cani de lut sau diverse sortimente de bere.
Pe timp de vara “Terasa Restaurant” cu o capacitate de 70 de locuri cu vedere panoramica lac Codru cu umbra si briza ei te linistesc si iti trezesc dragostea de natura si pofta de viata…dar si cea de mancare