Sat. Homorodu de Sus Nr.191 Tel.: +40 756 054 030 - 0361.421.925     ACCESUL PERSOANELOR IN COMPLEX SE FACE DOAR PE BAZA DE REZERVARE!

Pensiunea Popasul Codrenilor

Piscina – avand dimensiunile de 21m/12 m si adancime de 1,5 m, placate cu mozaic de sticla, alimentata cu apa sarata, din foraj propriu, avand concentratia de 0,5g/l Na Cl.
- Filtrarea se face intre orele 5-21 prin filtre care au capacitatea de filtrare de doua ori in acest interval.
- Tratarea se face prin electroliza sarii obtinandu-se clorul necesar dezinfectiei respectiv prin tuburi cu ultraviolete
- Langa piscina sunt vestiare femei, barbati, cu grupuri sanitare si dusuri. In aceasta zona sunt amplasate doua pavilioane deschise, constructii pe structura lemn, avand forma si arhitectura caselor din zona, cu utilitatea de bar cu o capacitate de 30 de locuri respectiv cea de-a doua platforma pentru 4 mese de billiard.
- Apa din piscina este incalzita cu panouri solare, aceasta avand temperatura de 26-30 de grade Celsius ( in functie de puterea solara)
- Numarul de locuri este limitat, maxim 60 de locuri, reprezentand echivalentul numarului de sezlonguri
- Accesul in piscina se face dupa trecerea pe sub dusurile amplasate la marginea ei, care au apa rece si calda la 60 de grade Celsius , si prin rigole de dezinfectie a picioarelor.
Lacul Oteloaia a fost decolmatat, curatat si este populat cu peste pentru pescuitul sportiv.